Sidebar

Som riktigt inbiten MTB-cyklist vill man utnyttja så stor del av vinterperiodens alla timmar att cykla på "riktigt" istället för att stirra in i väggen hemmavid på spinningcykeln. Under höst och vinter är dagsljus sällsynt, men med rätt ljus på cykeln och/eller hjälmen förvandlas natt till dag. Eller? Här har vi testat ett antal lysen som lämpar sig bra för att montera på hjälmen, och vi har blandat friskt mellan lampor av LED- och Xenon-modell. Dålig sikt är inte bara jobbigt rent allmänt utan ökar även risken för olyckor.

Någonsin funderat på fulldämpat i skogen? Är det rädslan att viktökningen jämfört med din bantade hard-tail ska hålla dig nere i lerhålen, eller kanske är det prislappen på cyklarna som sätter begränsningarna? Det finns många saker att ta hänsyn till när man ska välja cykel. Hur kör jag, vad gillar jag, vad är viktigt – performance eller comfort? Och kanske inte minst, vad är en rimlig prislapp?

På marknaden finns ett stort antal actionkameror och glasögon med integrerade kameraenhet i olika prisnivåer. Pivothead är en tillverkare som onekligen verkar ligga i framkant, och lagom till att jag utvärderar modellen Durango från Pivothead lanserar företaget den nya generationen glasögon som kallas SMART, som är uppdaterad med WiFi och en del andra spännande finesser.

Fler artiklar...

ANNONSERA HÄR
ANNONSERA HÄR